پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی

4 اپلیکیشن برای پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی

4 اپلیکیشن برای پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی :گم شدن یا به سرقت رفتن گوشی یکی از بدترین بلاهایی هست که ممکن است به سرتان بیاید. ضرر مالی‌اش به کنار، یک لحظه به خودتان می‌آیید و می‌بینید که ای دل غافل، تمام فایل‌های شخصی، عکس‌ها و ویدیوها، یادداشت‌ها و حتی اطلاعات بانکی‌تان در گوشی بوده و حالا به آن‌ها دسترسی ندارید.با این حساب بهتر است قبل از آنکه چنین اتفاقی برایتان بیفتد (که امیدوارم هرگز نیفتد) گوشی‌تان را برای چنین شرایطی آماده کرده باشید.پس با موبایل 30 تا آخر این مقاله همراه باشید.

1. Family Locator by Life360:

4 اپلیکیشن برای پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی

اپلیکیشن Family Locator، ساخته تیم Life360 دقیقا همان کاری را می‌کند که از عنوانش انتظار دارید. این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد که فهرستی از اعضای خانواده و دوستان نزدیکتان بسازید و در لحظه ببینید که کجا هستند. ضمنا همانطور که از آن انتظار می‌رود، Family Locator امکان ریکاور کردن گوشی‌های گمشده را هم برایتان فراهم می‌کند.

نکته قوت اپلیکیشن این است که می‌توانید تعیین کنید چه کسی شما یا گوشی‌تان را پیدا کند. ولی از آن طرف مشکل اپلیکیشن اینجاست که برای ردیابی «افراد» طراحی شده نه «دیوایس‌» های هوشمند. با این حساب یک سری ویژگی‌های محبوب در اپلیکیشن‌ های پیدا کردن گوشی مثل قفل کردن یا پاکسازی اطلاعات از راه دور را در آن نمی‌بینید. ولی با این وجود Family Locator اپلیکیشنی بسیار خوب و کاربردیست، خصوصا برای پدر و مادرها.

Life360: Family Locator
قیمت: رایگان
سازنده: Life360
سیستم عامل: اندروید
حجم: 52 مگابایت

“دقت داشته باشید جهت نصب اپلیکیشن ها حتما از google play دریافت کنید.”

2. Find My Device by Google:

4 اپلیکیشن برای پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی

بیشتر بخوانید: عادت اشتباهی که گوشی شما را به نابودی می‌کشاند

نیازی به معرفی ندارد. Find My Device یکی از مهم‌ترین ابزار گوگل برای ردیابی دیوایس‌های اندرویدی است که باید در گوشی‌تان داشته باشید. تقریبا هر چیزی که از یک اپلیکیشن پیدا کردن گوشی انتظار دارید را می‌توانید در Find My Device ببینید. این اپ از ردیابی گوشی روی نقشه گرفته تا درآوردن صدای زنگ (برای گوشی‌های گمشده) و پاکسازی اطلاعات از راه دور را به طور رایگان برایتان فراهم می‌کند.

یکی از قابلیت‌های جالب Find My Device، امکان نمایش پیام روی گوشی‌ شماست. مثلا فرض کنید گوشی‌تان گم شده باشد و کسی آن را پیدا کرده و پیام شما را روی آن بخواند. خوشبختانه Find My Device گوگل برای استفاده کاملا رایگان است و هیچ گونه تبلیغاتی در محیط آن به چشم نمی‌خورد. در آپدیت اخیر اپلیکیشن هم قابلیتی به آن اضافه شد که بتوانید گوشی را در فضاهای سربسته (فروشگاه‌ها، پاساژها، استادیوم و …) راحت‌تر پیدا کنید.

Google Find My Device
قیمت: رایگان
سازنده: Google LLC
سیستم عامل: اندروید
حجم: 3.8 مگابایت

“دقت داشته باشید جهت نصب اپلیکیشن حتما از google play دریافت کنید.”

3.Cerberus:

4 اپلیکیشن برای پیدا کردن گوشی های گمشده اندرویدی

کاربران قدیمی اندروید به خوبی با این اپلیکیشن آشنا هستند. نام Cerberus مدت‌هاست در طراز اول اپلیکیشن های پیدا کردن گوشی قرار دارد و قابلیت‌های بسیار خوبی ارائه می‌دهد. از قفل کردن از راه دور و ریست کردن گوشی بگیرید تا درآوردن صدای آلارم، نمایش پیام روی صفحه و حتی قابلیت ویژه دسترسی به دوربین سلفی گوشی برای آنکه از چهره سارق عکس بگیرید!

نکته خوب دیگر اینکه می‌توانید آیکن اپ را از منوی گوشی مخفی کنید تا کسی به وجود آن در گوشی‌تان مشکوک نشود. سربروس حتی امکان دسترسی به میکروفون و ضبط صدا از راه دور را هم می‌دهد که در کمتر اپلیکیشن مشابهی شاهد آن هستید.

قطعا نباید انتظار داشته باشید که این حجم از امکانات رایگان باشند. سربروس تا مدتی به صورت آزمایشی رایگان است، ولی بعد از اتمام دوره آزمایشی باید حق اشتراک بپردازید. نکته دیگر اینکه متأسفانه این اپلیکیشن به خاطر وضع قوانین جدید پلی استور، دیگر در این فروشگاه حضور ندارد و باید آن را مستقیما از وبسایت تیم سازنده دریافت کنید.

 

4.Prey Anti-Theft:

Prey Anti-Theft:

هر چند به کار بردن واژه «ضد سرقت» برای یک گوشی اغراق‌آمیز است، ولی اپلیکیشن Prey Anti-Theft در شرایطی که گوشی‌تان دزدیده شده یا گم شده بسیار مفید ظاهر می‌شود. Prey در مقایسه با Cerberus یک مزیت دارد آن هم اینکه حجم بسیار کمتری از حافظه را اشغال می‌کند.

اما از لحاظ عملکرد تقریبا به Find My Phone گوگل شباهت دارد و تقریبا همان امکانات را به شما ارائه می‌کند: ردیابی گوشی، قفل کردن از راه دور و درآوردن صدای آلارم. چند ویژگی عالی برای اتوماسیون کارها از راه دور هم وجود دارد که واقعا ارزشمندند و در نسخه پرو اپلیکیشن ارائه شده‌اند. Prey کاملا برای استفاده رایگان است و بر خلاف سربروس در پلی استور هم حضور دارد.

Prey Anti Theft
قیمت: رایگان
سازنده: .Prey, Inc
سیستم عامل: اندروید
حجم: 7.1 مگابایت

“دقت داشته باشید جهت نصب اپلیکیشن ها حتما از google play دریافت کنید.”

در انتها بد نیست به این موضوع اشاره‌ای داشته باشیم که اپراتورهای تلفن همراه هم سرویس‌های خاصی برای ردیابی گوشی ارائه می‌کنند. از جمله ایرانسل که می‌توانید پس از مسدود کردن سیم کارت با شماره‌گیری «ستاره 6101 مربع» پیگیری قانونی گوشی به سرقت رفته‌تان را انجام بدهید.

منبع: دیجیاتو

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *