با لایسنسی تجاری که برای آنتی ویروس های endpoint و server security خرید میکنید  ،می توانید در داخل برنامه آنتی ویروس اقدام به فعال سازی آن کنید. این فعال سازی مستقل از سرور eset protect است. برای اینکار ابتدا می بایست تنظیمات را در آنتی ویروس وارد کنید، توجه بفرمایید چنانچه تنظیمات آنتی ویروس شما تحت کنترل eset protect می باشد نیاز به وارد سازی مجدد تنظیمات نیست، در غیر این صورت یک فایل متنی تنظیمات (BAconfig.xml) را وارد آنتی ویروس خود می کنید و همچنین فایل رجیستری مربوط به سرتیفیکیت نیز باید اجرا شود.

دانلود فایل سرتیفیکیت ( فایل رجیستری ،نیازمند اجرا)

دانلود فایل تنظیمات

دانلود فایل تنظیمات ( ورژن اپدیت مستقیم از سرور eset)

نحوه وارد سازی تنظیمات تنظیمات و فعال سازی لایسنس را در اسلاید آموزشی زیر مشاهده میکنید.

 

مراحل فعالسازی از طریق Hub account

1 –  وارد بخش setup شوید، سپس گزینه import and export settings را کلیک کنید( نمایش داده شده با شماره 2) سپس فایل تنظیمات دانلود شده را انتخاب کرده و گزینه import را کلیک کنید. عبارت the operation completed successfully با رنگ سپس نمایش داده می شود، در غیر این صورت تنظیمات وارد نشده و ادامه مراحل با مشکل مواجه می شود.

2-  به منظور فعال سازی آنتی ویروس وارد بخش help and support شده و سپس change license یا activate product را کلیک کنید.

3-   متود فعال سازی با استفاده از حساب(use your account) را انتخاب کنید. پس از آن باید ایمیل و پسورد حساب نیکمهر هاب را در این بخش وارد کنید( و یا می توانید از ایمیل و پسوردی استفاده کنید که در بخش اعطا دسترسی برای لایسنسی خاص تعیین کردید.)

4-  پس از ورود موفق به حساب لیست لایسنس های متصل به آن نمایش داده می شود. لایسنس مورد نظر خود را انتخاب کرده و گزینه continue را کلیک کنید.در این قسمت تعداد کاربر و تاریخ انقضا لایسنس نیز نمایش داده می شود.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *